Organisaatio

Rakennuspalvelu Lahtinen Oy:ssä on vankka rakentamisen osaajajoukko. Organisaatiomme ydinhenkilöt on esitetty alla. Ydinhenkilöiden lisäksi organisaatiomme koostuu eri alojen rakentamisen ammattilaisista. Rakennusprojektista riippuen valitsemme aina asiakkaalle parhaimman toteutusryhmän.

Jouko Lahtinen on koulutukseltaan rakennusmestari ja hänellä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus rakentamisesta. Jouko hallitsee erittäin vaativat rakennusprojektit ja niiden kokonaisurakoinnin tehokkaasti ja taloudellisesti. Joukolla on vankka työnjohtamisen kokemus. Lisäksi hän on toiminut monessa rakennuskohteessa valvojan ominaisuudessa.

Kimmo Lahtinen valmistui rakennusmestariksi vuoden 2010 lopussa. Ennen rakennusmestarin opintoja Kimmo on toiminut erilaisissa rakentamisen tehtävissä 15 vuoden ajan. Viimeiset vuodet Kimmo on keskittynyt työn-, ja urakointien johtamiseen . Kimmo vastaa myös urakoiden laskennasta.

Niklas Nyman valmistui rakennusmestariksi 1998 ja rakennusinsinööriksi 2001. 2001 lähtien Niklas on piirtänyt vaativien ja pienempiä rakennekuvia. Viimeset 5 vuotta Niklas on myös toiminut valvoojana ja vastaava mestarina.

Työmiehet: Timo, Dennis, Benny, Tommy, Conny, Manne ovat kaikki koulutettu timpuriksi ja vedeneristys  bla bla..